Diplomasını alırken bozkurt işareti yaptı

Kars’ın Selim ilçesinde yaşayan Ayşen Arda İşçi liseyi dışarıdan bitirdikten sonra girdiği üniversite sınavını kazandı ve 2020’de Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne kayıt yaptırdı. 2 çocuk, 3 torun sahibi Ayşen Arda İşçi dün de mezun oldu.

Bölümde düzenlenen diploma töreninde gençlerle göbek atarak gönlünce eğlenen İşçi, ismi anons edilip diplomasını almak için sahneye çıktığında ise son günlerde konuşulan bozkurt işaretini yaptı.

“MERİH DEMİRAL’E DESTEK İÇİN”

Törene katılanlar tarafından ayakta alkışlanan Ayşen Arda İşçi, “Ülkemizin A Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral Almanya’da gerçekleştirilen 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda attığı gollerin sevincini bozkurt işareti ile kutlamıştı. Bunun üzerine UEFA milli futbolcu hakkında soruşturma açmış ve 2 maçtan men etmişti. Bu karara tepki ve Merih Demiral’e destek için ben de diplomamı almaya bozkurt işareti yaparak çıktım” dedi.

Bölümün ikinci sınıf öğrencisi Aybüke Ateş de Ayşen teyzeyi tebrik ederek çiçek takdim etti ve kendisinin örnek alınacak birisi olduğunu belirtti. Ateş, “Ayşen teyzemizi mezun ettik. Hayatında başarılar diliyorum. Biz kendisini örnek alıyoruz, herkesin de örnek alması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir